Slipp plocka sopor efter semestern

Postat 14 juli, 2016 av anita

När det gäller våra relationer med utlandet i allmänhet framhålls ofta att vi har en skyldighet att sopa rent framför egen dörr innan vi kommer med påståenden och diverse förslag. Även när vi förbereder oss inför en resa har vi, rent bokstavligen, en skyldighet att sopa rent framför egna hemmet. Men det kan vara svårt att garantera ordningen när man väl rest. Utan någon på plats för att se till att hemmet hålls i ordning är det lätt hänt att olyckor av olika slag förstör det fina skick som vi lämnar huset i. Ofta krävs det inte mer än ett kraftigt oväder, ett pojkgäng på busstreck eller ett lite väl nyfiket djur för att man ska komma hem och finna soptunnan omkullvält och uppfarten beströdd med gamla sopor, avfall och träck. Det är bland annat för att undvika den här typen av obehagliga överraskningar som det utvecklats markbehållare .

Trygg förvaring

Med en avfallsbehållare förvaras hushållets sopor på en säker plats. Oavsett om behållaren är monterad under eller ovan jord finns det ingen chans för att den ska kunna välta, och luckan som används för att slänga skräp är designad på ett sätt som förhindrar att den blåser upp. Att avfallet är mindre exponerat gör det också svårare och mindre intressant för djur att försöka komma åt det. Vidare kan monteringsdjupet för behållaren anpassas efter det enskilda hushållets förutsättningar, vilket gör det möjligt att finna en lösning som är anpassad efter såväl varje hushålls budget som hemmets markegenskaper.

En behållare för varje hem

Luowia är ett av de företag som säljer mark- och underjordsbehållare i Sverige. Företaget har specialiserat sig på att tillhandahålla avfallsbehållare av hög kvalitet som inte bara erbjuder säker sopförvaring utan också en estetiskt tilltalande look. Behållarna kan installeras ovan jord, 0,5 meter under jord eller 1,5 meter under jord och finns i en mängd varianter som gör det möjligt att anpassa volymen på behållaren efter kundens behov. Eller som företaget självt skriver så ska deras produkter erbjuda:

  • Effektiv förvaring: rätt behållare för varje behov.
  • Trygghet: behållare som testats i oberoende belastningsprov.
  • Elegans: behållarna har designats i harmoniskt formspråk som kombinerar triangulära och runda former.
  • Möjlighet till anpassning: brunnens sektioner gör det lätt att förse produkten med nya beklädnader.

Kort sagt, med en avfallsbehållare kan du vara säker på att lagt skrot ligger och gör dessutom din sopstation mer attraktiv.

Kategori: Underjordsbehållare /